• Rask levering
  • 14 dages returret

Persondata- og cookiepolitikk for Wolf Camper A/S

Persondata- og cookiepolitikk for Wolf Camper A/S

Vi er dataansvarlige – kontakt oss på følgende måte:

Wolf Camper A/S
Agdrupvej 11
9830 Tårs
Danmark
CVR-nr: 27086470
Telefon: 9896 2023
Mail: kontakt@wolfcamper.dk
Åpen: Man-fredag: 8.30-16.30

Formålet med personopplysningspolicyen er å etablere klare retningslinjer for Wolf Campers måte å behandle data på. Personvernerklæringen beskytter personlig informasjon ved å regulere Wolf Campers’ bruk av informasjonen du gjør tilgjengelig når du bruker denne nettsiden. Wolf Camper A/S er forpliktet til å beskytte den konfidensielle informasjonen til alle brukere når de er online.

Wolf Camper A/S respekterer fullt ut alle forespørsler om konfidensialitet av personopplysninger som sendes inn online, og vi er klar over behovet for hensiktsmessig beskyttelse og forsvarlig behandling av all personlig informasjon som vi mottar.

Samtykke

Du samtykker til vår innsamling og bruk av dine personopplysninger i samsvar med denne personopplysningspolicyen ved å bruke denne nettsiden. Vi forplikter oss til å legge en jevnlig oppdatert versjon av personopplysningspolicyen på nettsiden.

Hvis du ikke kan godta personopplysningspolicyen, vennligst ikke bruk denne nettsiden.

Informasjon vi samler inn

Wolf Camper A/S samler kun inn de personopplysningene som er nødvendige (f.eks. e-postadresse og navn) for å yte tjenesten du ber om. Vi lagrer kun personopplysningene så lenge det er nødvendig i forhold til de oppgitte formålene.

Hvem får tilgang til disse opplysningene

Personopplysninger som sendes inn på www.wolfcamper.com gis kun videre til:

  • intern bruk;
  • utvalgte og pålitelige tredjeparter som kan bruke dine personopplysninger med det formål å levere varer eller tjenester som du har bestilt gjennom denne nettsiden. Vi bruker betalingsmodulen Bambora Online Epay A/S og ved kjøp på siden vår krypteres og administreres all informasjonen din i henhold til nødvendige sikkerhetstiltak og lovkrav. Du kan lese mer om dette her: https://www.bambora.com/da/dk/vilkar-og-betingelser/

Vi bruker eksterne selskaper som leverandører for å levere våre tjenester på best mulig måte. Disse eksterne leverandørene er databehandlere og behandler i noen tilfeller personopplysninger i forbindelse med deres levering av tjenester til oss. Våre databehandlere behandler kun personopplysninger i henhold til våre instrukser og i samsvar med lovkravene til databehandlere.

Wolf Camper A/S selger ikke informasjon om deg!

Cookies

Hos Wolf Camper A/S bruker vi såkalte cookie. Disse brukes først og fremst til å lagre enkel informasjon som er med på å øke brukervennligheten til vår nettbutikk. Du kan alltid slette lagrede cookies på datamaskinen din igjen.

Hva er en cookie?

En cookie er en datafil som vi lagrer på datamaskinen din slik at vi kan gjenkjenne datamaskinen neste gang du besøker nettsiden. Denne cookie sendes frem og tilbake mellom nettleseren din og vår webserver og inneholder informasjon om for eksempel innhold i handlekurven og hvordan nettsiden brukes.

En cookie er en passiv fil og kan ikke spre datavirus eller andre skadelige programmer. Vi bruker cookies som et hjelpemiddel for å analysere hvordan nettsiden brukes slik at nettavdelingen kan forbedre brukeropplevelsen. I flere tilfeller kan cookies være nødvendig for å yte en tjeneste.

Informasjon for statistikk og forbedringer

For å videreutvikle og forbedre nettsidene våre fører vi statistikk over hvordan brukerne bruker sidene. Statistikken brukes utelukkende i oppsummert form, f.eks. for å se hvilke sider og nettlesere våre kunder bruker mest.

Wolf Camper A/S bruker Google Analytics for å samle inn besøksstatistikk. Google kan avsløre informasjonen til tredjeparter der loven krever det, eller til tredjeparter som utfører oppgaver for dem. Google Analytics personvernerklæring aksepteres ved å besøke www.wolfcamper.com og kan finnes på https://policies.google.com/privacy.

Dine rettigheter

Som registrert person har du en rekke rettigheter, som vi til enhver tid skal sørge for oppfyllelse av. Du har rett til å be oss om følgende:

  • Rett til å se informasjon:
    Du har rett til innsyn i opplysningene vi behandler om deg, samt en rekke tilleggsopplysninger.
  • Rett til retting:
    Du har rett til å få uriktige opplysninger om deg selv rettet.
  • Rett til å slette:
    I spesielle tilfeller har du rett til å få opplysninger om deg slettet før tidspunktet for vår generelle generelle sletting inntreffer.
  • Rett til begrensning av behandling:
    I visse tilfeller har du rett til å få begrenset behandlingen av dine personopplysninger. Dersom du har rett til å få begrenset behandlingen, kan vi i fremtiden kun behandle opplysningene – bortsett fra lagring – med ditt samtykke.
  • Rett til å protestere:
    I visse tilfeller har du rett til å protestere mot vår behandling av dine personopplysninger. Du kan også protestere mot behandlingen av opplysningene dine for direkte markedsføring.
  • Rett til dataportabilitet:
    I visse tilfeller har du rett til å motta dine personopplysninger i et strukturert, vanlig brukt og maskinlesbart format og til å få disse personopplysningene overført fra en behandlingsansvarlig til en annen uten hindring.

Du kan lese mer om dine rettigheter i Datatilsynets veiledning til de registrertes rettigheter, som du finner på www.datatilsynet.no.

Hvis du ikke lenger ønsker at vi skal behandle dine personopplysninger, eller at vi begrenser behandlingen av dine personopplysninger, kan du sende oss en forespørsel til kontakt@wolfcamper.dk.

Links

Denne siden inneholder links til andre nettsteder. Vær oppmerksom på at Wolf Camper A/S ikke er ansvarlig for konfidensialitet eller innhold på slike andre nettsider, og at Wolf Camper A/S derfor ikke påtar seg noe ansvar i forhold til andre nettsider. I tillegg støtter ikke Wolf Camper A/S noe produkt eller tjeneste som vises på noen tredjeparts nettsted. Du bør selv utvise forsiktighet og undersøke personvernreglene på slike nettsteder.

Wolf Camper A/S

  • Agdrupvej 11
  • 9830 Taars - Denmark
  • CVR: 27086470
  • Tlf.: 98 96 20 23

Tilmeld nyhedsbrev



Webbureau ITTP