Pioneer – Oliven

151,95 inkl. moms

Vorrätig

 • Kostenloser Versand ab 75€
 • Schnelle Lieferung
 • Produktbeschreibung

  Letvægts all-round sovepose med fiberfyld. Pioneer er fremragende som sovepose til spejderen, som mc sovepose eller som sovepose til vandreturen på fjeldet. Pioneer er den perfekte sovepose til forår, sommer og efterår.

  Pioneer leveres i smart kompressionspose.


  Hvorfor vælge en fibersovepose.

  Når du vælger en sovepose med fiberfyld, får du en sovepose som dels er blød og lækker at ligge i – og dels kan komprimeres til at fylde absolut minimalt. Derudover er en sovepose med fiberfyld bedre til at isolere selvom den måtte være lidt fugtig. Dette gør at en fibersovepose er yderst velegnet til danske forhold.

  Hvorfor skal jeg vælge en Pioneer sovepose.

  Pioneer soveposen fra Wolf Camper er det man kan kalde en rigtig allround letvægtssovepose. Den er meget velegnet til forår, sommer og efterår. Du får en sovepose med lav vægt og lille pakkestørrelse, men som er fantastisk blød og vamset at ligge i. Pioneer sovepose har en nedre komforttemperatur på -7,8 grader. Dette gør at det er en super spejder sovepose. Soveposen er også velgegnet som sovepose til mc turen – den kan sagtens klare de tidlige træf. Er du mere til en tur med rygsæk og telt går du heller ikke forkert med Pioneer letvægtssoveposen fra Wolf Camper. Pioneer er kun en af modellerne i Wolf Campers soveposprogram, se de andre modeller HER.

 • Produktdetails
  Årstid Forår, Sommer, Efterår
  Farve Oliven
  Materialer

  Yderstof: Tactel, Rip Stop.
  Inderstof: Svedtransporterende Nylon Oxford.
  Fyld: Thermolite fibre

  Pakkestørrelse ø19x38 cm. (ukomprimeret)
  Størrelse

  Længde 220 cm.
  Brystvidde:
  150 cm.
  Liggelængde: Personer mellem 150-190cm.

  Temperaturer


  Hvad betyder farverne? – Klik her!

  Vægt 1650 g.