Greenland Dunsovepose – Oliven

279,00 inkl. moms

Vorrätig

 • Kostenloser Versand ab 75€
 • Schnelle Lieferung
 • Produktbeschreibung

  Vamset og varm dunsovepose til dig som har brug for en vintersovepose. Eller til dig som bare ikke vil fryse. Soveposen er fyldt med bløde og varme andedun.
  Greenland leveres i praktisk kompressionssæk.


  Hvorfor vælge en dunsovepose.

  Dun har jo været brugt i dyner gennem utallige år. Det er jo naturens eget isoleringsmateriale. Du finder ikke et syntetisk materiale som har højere isoleringsevne i forhold til volumen som dun. Derudover er en dunsovepose utrolig let. En sovepose med dunfyld er også meget let at komprimere – og derved komme til at fylde minimalt. Du skal dog være opmærksom på at du skal passe på med at få din dunsovepose våd eller fugtig. Soveposer med dun kræver at de bliver luftet godt igennem for at bevare isoleringsevnen.

  Hvorfor skal jeg vælge en Greenland sovepose.

  Greenland dunsoveposen fra Wolf Camper er rendyrket „soveluksus“. Den er fantastisk blød og vamset, og de skønne andedun sikrer at du bliver holdt vam helt ned til temperaturer på -14,3 grader (EN13537). Dette er dunsoveposen som du skal vælge til efterår, vinter og forår. Greenland dunsoveposen er kun en del af Wolf Campers soveposesortiment – tag et kig på de andre soveposer HER.

 • Produktdetails
  Årstid Efterår, vinter og forår.
  Farve Oliven
  Materialer

  Yderstof: Tactel, Rip Stop.
  Inderstof: Svedtransporterende Nylon Oxford.
  Fyld: Dun, 90/10 DD

  Pakkestørrelse ø24x38 cm. (ukomprimeret)
  Størrelse

  Længde 220 cm. Brystvidde 150 cm.

   

  Temperaturer

  Hvad betyder farverne? – Klik her!

  Vægt 1850 g.