• Gratis fragt fra 299 kr
  • Hurtig levering
  • 14 dages returret

Persondata- og cookiepolitik for Wolf Camper A/S

Vi er dataansvarlige – kontakt os på følgende måde:

Wolf Camper A/S
Agdrupvej 11
9830 Tårs
CVR-nr: 27086470
Telefon: 9896 2023
Mail: kontakt@wolfcamper.dk
Åben: Man-fredag: 8.30-16.30

Persondatapolitikken har til formål at fastlægge klare retningslinjer for Wolf Campers måde at behandle data på. Persondatapolitikken beskytter personlige oplysninger ved at regulere Wolf Campers brug af de oplysninger som du stiller til rådighed, når du bruger dette website. Wolf Camper A/S er forpligtet til at beskytte alle brugeres fortrolige oplysninger, når disse er online.

Wolf Camper A/S respekterer fuldt ud alle ønsker om hemmeligholdelse af personlige oplysninger, som afgives online, og vi er opmærksomme på behovet for hensigtsmæssig beskyttelse og forsvarlig behandling af alle personlige oplysninger, som vi modtager.

Samtykke

Du giver dit samtykke til, at vi indsamler og bruger dine personlige oplysninger i overensstemmelse med denne persondatapolitik, når du tilmelder dig vores nyhedsbrevsservice med din email og ved at benytte denne hjemmeside. Vi forpligter os til at placere en regelmæssigt opdateret udgave af persondatapolitikken på hjemmesiden.

Hvis du ikke kan acceptere persondatapolitikken, bedes du undlade at benytte denne hjemmeside.

Oplysninger vi indsamler

Wolf Camper A/S kræver, at abonnenter af nyhedsbrevet afgiver deres personlige oplysninger, i form af email, som er nødvendige for at vi kan sende ønskede e-mails til disse abonnenter. Wolf Camper A/S indsamler kun de personoplysninger, der er nødvendige (f.eks. e-mailadresse og navn) for at levere den ydelse, som du efterspørger. Vi opbevarer kun personoplysningerne, så længe det er nødvendigt i forhold til de oplyste formål.

Hvem vi deler oplysningerne med

Personoplysninger afgivet på www.wolfcamper.com videregives kun til:

  • internt brug;
  • udvalgte og betroede tredjemænd, der kan benytte dine personoplysninger med henblik på at levere varer eller serviceydelser (eks. Nyhedsbrev og produkter), som du har bestilt via dette website. Vi benytter betalingsmodulet Bambora Online Epay A/S og ved køb på vores side krypteres og administreres alle dine oplysninger i overensstemmelse med de påkrævede sikkerhedsforanstaltninger og lovkrav. Du kan læse mere om dette her: https://www.bambora.com/da/dk/vilkar-og-betingelser/

Vi bruger eksterne virksomheder som leverandører for at levere vores ydelser bedst muligt. Disse eksterne leverandører er databehandlere og behandler i visse tilfælde personoplysninger i forbindelse med deres levering af ydelser til os. Vores databehandlere behandler kun personoplysninger efter vores instrukser og i overensstemmelse med lovgivningens krav til databehandlere.

Wolf Camper A/S sælger ikke oplysninger om dig!

Cookies

På Wolf Camper A/S benytter vi såkaldte cookies. Disse bliver først og fremmest anvendt til at lagre simple oplysninger, der er med til at øge brugervenligheden på vores webshop. Du kan altid slette gemte cookies på din computer igen.

Hvad er en cookie?
En cookie er en datafil, som vi gemmer på din computer, for at vi kan genkende computeren næste gang, du besøger websitet. Denne cookie sendes frem og tilbage mellem din browser og vores webserver og indeholder information om for eksempel indhold i indkøbskurv og hvordan websiden benyttes.

En cookie er passiv fil og kan ikke sprede computervirus eller andre skadelige programmer. Vi bruger cookies som hjælp til at analysere, hvordan hjemmesiden benyttes, for at webafdelingen kan forbedre brugeroplevelsen. I flere tilfælde kan cookies være nødvendige for at levere en service.

Oplysninger til statistik & forbedringer

For at kunne videreudvikle og forbedre vores hjemmesider fører vi statistik over, hvordan brugerne anvender siderne. Statistikken anvendes udelukkende i opsummeret form, f.eks. til at se hvilke sider og browsere vores kunder anvender mest.

Wolf Camper A/S anvender Google Analytics til indsamling af besøgsstatistik. Google kan videregive informationerne til tredjepart, hvor loven kræver dette, eller til tredjepart, som udfører opgaver for dem. Privatlivsvilkårene for Google Analytics accepteres ved besøg på www.wolfcamper.com og fremgår af https://policies.google.com/privacy.

Dine rettigheder

Som den registrerede har du en række rettigheder, som vi til enhver tid skal sikre opfyldelse af. Du har ret til at anmode os om følgende:

  • Ret til at se oplysninger:
    Du har ret til at få indsigt i de oplysninger, som vi behandler om dig, samt en række yderligere oplysninger.
  • Ret til berigtigelse:
    Du har ret til at få urigtige oplysninger om dig selv rettet.
  • Ret til sletning:
    I særlige tilfælde har du ret til at få slettet oplysninger om dig, inden tidspunktet for vores almindelige generelle sletning indtræffer.
  • Ret til begrænsning af behandling:
    Du har visse tilfælde ret til at få behandlingen af dine personoplysninger begrænset. Hvis du har ret til at få begrænset behandlingen, må vi fremover kun behandle oplysningerne – bortset fra opbevaring – med dit samtykke.
  • Ret til indsigelse:
    Du har i visse tilfælde ret til at gøre indsigelse mod vores behandling af dine personoplysninger. Du kan også gøre indsigelse mod behandling af dine oplysninger til direkte markedsføring.
  • Ret til at transmittere oplysninger:
    Du har i visse tilfælde ret til at modtage dine personoplysninger i et struktureret, almindeligt anvendt og maskinlæsbart format samt at få overført disse personoplysninger fra én dataansvarlig til en anden uden hindring.

Du kan læse mere om dine rettigheder i Datatilsynets vejledning om de registreredes rettigheder, som du finder på www.datatilsynet.dk.

Ønsker du ikke længere, at vi skal behandle dine personoplysninger, eller at vi skal begrænse behandlingen af dine personoplysninger, kan du sende os en anmodning herom til kontakt@wolfcamper.dk.

Links

Denne side indeholder links til andre hjemmesider. Vær venligst opmærksom på, at Wolf Camper A/S ikke er ansvarlig for fortrolighed eller indhold på sådanne andre hjemmesider, og at Wolf Camper A/S derfor ikke påtager sig noget ansvar i forhold til andre hjemmesider. Derudover godkender Wolf Camper A/S ikke noget produkt eller nogen service, der optræder på nogen tredjeparts hjemmeside. Du bør selv udvise forsigtighed og undersøge reglerne for beskyttelse af personlige oplysninger på sådanne hjemmesider.

Wolf Camper A/S

  • Agdrupvej 11
  • 9830 Taars - Denmark
  • CVR: 27086470
  • Tlf.: 98 96 20 23

Tilmeld nyhedsbrev



Webbureau ITTP